wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Dostawa i płatności

alt

Opinie o produktach

Kontakt

  • E-mailsklep@beading.com.pl
  • Telefon669-181-609
  • Godziny działaniaobsługa zamówień: pon-pt 9-16 zamówienia można składać: 24h/ dobę, 7dni w tygodniu ........................................................ Sklep internetowy beading.pl: ul.Brzozowa 14 24-100 Puławy ........................................................ Właściciel sklepu: Galeria Margo Małgorzata Grzesiak ul. Brzozowa 14, 24-100 Puławy REGON:060600851 NIP:7162568088

Systemy płatności

  • PayPal
  • tpay.com

Recenzje

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Ocena produktu 5/5

Wzór rewelacyjny. Prosty. Czytelny. Bardzo podobają mi się wzory, które nawiązują do "klasycznych" wzorów patchworkowo-szydełkowych, a także do polskiego folkloru.

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 06-08-2017

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Ocena produktu 5/5

Bardzo czytelny schemat i opis. Pierwszy raz pokusiłam się o wykonanie bransoletki według opisu a nie według schematu. Chyba szybciej i prościej. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo!!

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 30-07-2017

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Ocena produktu 5/5

Baza zegara dobrze wykonana, wskazówki też. Powiem tak: zrobienie całości zabiera na prawdę duużo czasu, ale efekt końcowy zdecydowanie wart jest tych tygodni, dni i godzin :) Jak najbardziej polecam!

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 29-10-2014

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Ocena produktu 5/5

Szydełko jak to szydełko - proste, dobrze wykonane ale przy tym baardzo pomocne ;) Polecam!

Autor recenzji: Hanka
Data napisania recenzji: 16-05-2014

Koraliki Pellet 4x6mm Luster Metallic Amethyst 20szt

Koraliki Pellet 4x6mm Luster Metallic Amethyst 20szt

Ocena produktu 5/5

koraliki kupiłam ze względu na ich ciekawy kształt. są piękne :) jak tylko będę miała wolną chwilę, to coś z ich udziałem wykonam :) pozdrawiam!

Autor recenzji: ania
Data napisania recenzji: 18-02-2014

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

Lubię mieć wszystko czarno na białym i tu tak jest. Dużo tutoriali krok po kroku, ciekawe opisy, jednym słowem niezbędnik każdej beaderki. Już go uwielbiam :)

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 17-09-2013

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

Jestem na "świeżo" po przelądaniu zakupionego numeru, i powiem jedno - świetna robota! Przejrzyste tutoriale, krok po kroczku udokumentowane, i mimo iż znam angielski, to bardzo przyjemną odmianą jest…

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 20-08-2013

Nymo nić nylonowa do koralików rozmD Biała 59m 1szt

Nymo nić nylonowa do koralików rozmD Biała 59m 1szt

Ocena produktu 5/5

Używam jej do zaplatania każdego rozmiaru koralików nawet najmniejszych toho 15 (wchodzą 2/3 nici). Pasuje mi do każdego koloru i nie rzuca się w oczy. Nie muszę kupować żadnego innego koloru. Jeśli żyłka…

Autor recenzji: Katarzyna Nawrat
Data napisania recenzji: 13-08-2013


Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Waluta

International Orders

alt
!! FREE DELIVERY FOR ORDERS
ABOVE 120 EURO
TO EU COUNTRIES !! 

FOR MORE DETAILS
CLICK HERE

Polecamy!

123456

Promocje

Toho Round 3o Metallic Iris Brown -83

Toho Round 3o Metallic Iris Brown -833,00 zł1,85 zł brutto1,50 zł netto

Kordonek Karat8 76x2 Ariadna Czerwony 65m

Kordonek Karat8 76x2 Ariadna Czerwony 65m3,00 zł2,10 zł brutto1,71 zł netto

Fire Polish 3mm AB Matte Jet 40szt

Fire Polish 3mm AB Matte Jet 40szt1,35 zł0,95 zł brutto0,77 zł netto

Fire Polish 3mm Matte Iris Purple 40szt

Fire Polish 3mm Matte Iris Purple 40szt1,30 zł0,91 zł brutto0,74 zł netto

SpikeBeads 13x5mm Matte Metallic Copper 10szt

SpikeBeads 13x5mm Matte Metallic Copper 10szt1,60 zł0,96 zł brutto0,78 zł netto

Toho Round 6o Opaque -Lustered Turquoise -132

Toho Round 6o Opaque -Lustered Turquoise -1323,00 zł1,65 zł brutto1,34 zł netto

Nasze nowości

Polecamy

alt

alt

alt
alt
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl