wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2
  • Wyprzedaż 2019
0
0

Recenzje

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Ocena produktu 5/5

Wzór rewelacyjny. Prosty. Czytelny. Bardzo podobają mi się wzory, które nawiązują do "klasycznych" wzorów patchworkowo-szydełkowych, a także do polskiego folkloru.

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 06-08-2017

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Ocena produktu 5/5

Bardzo czytelny schemat i opis. Pierwszy raz pokusiłam się o wykonanie bransoletki według opisu a nie według schematu. Chyba szybciej i prościej. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo!!

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 30-07-2017

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Ocena produktu 5/5

Baza zegara dobrze wykonana, wskazówki też. Powiem tak: zrobienie całości zabiera na prawdę duużo czasu, ale efekt końcowy zdecydowanie wart jest tych tygodni, dni i godzin :) Jak najbardziej polecam!

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 29-10-2014

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Ocena produktu 5/5

Szydełko jak to szydełko - proste, dobrze wykonane ale przy tym baardzo pomocne ;) Polecam!

Autor recenzji: Hanka
Data napisania recenzji: 16-05-2014

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

Lubię mieć wszystko czarno na białym i tu tak jest. Dużo tutoriali krok po kroku, ciekawe opisy, jednym słowem niezbędnik każdej beaderki. Już go uwielbiam :)

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 17-09-2013

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

Jestem na "świeżo" po przelądaniu zakupionego numeru, i powiem jedno - świetna robota! Przejrzyste tutoriale, krok po kroczku udokumentowane, i mimo iż znam angielski, to bardzo przyjemną odmianą jest…

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 20-08-2013

Magazyn Beading Polska Czerwiec - Lipiec 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Czerwiec - Lipiec 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

SUPER - wreszcie w Polsce szkoda ,że tylko w wersji elektronicznej. Z niecierpliwością czekam na wersję papierową Gratulcje za pomysł- strzał w dziesiątkę Anna

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 29-06-2013

Magazyn Beading Polska Czerwiec - Lipiec 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Czerwiec - Lipiec 2013 PDF

Ocena produktu 5/5

Wspaniała inicjatywa! mam nadzieję, że magazyn pięknie będzie się rozwijał i uraczy nas coraz to ciekawszymi wzorami i pracami. Kocham Was :-)

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 21-06-2013


Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Waluta

Dostawa i płatności

alt

Kontakt

  • E-mailsklep@beading.com.pl
  • Telefon669-181-609
  • Godziny działaniaobsługa zamówień: pon-pt 9-16 *** zamówienia można składać: 24h/dobę, 7dni w tygodniu *** Adres do korespondencji: beading.pl, ul.Brzozowa 14, 24-100 Puławy *** Właściciel sklepu: Galeria Margo Małgorzata Grzesiak ul. Brzozowa 14, 24-100 Puławy REGON:060600851 NIP:7162568088
alt
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl