wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Dostawa i płatności

alt
 

Opinie o produktach

Opinie o nas

Sklep beading.pl - opinie klientów
 

Kontakt

  • E-mailsklep@beading.com.pl
  • Telefon669-181-609
  • Gadu Gadu32130866
  • Godziny działaniaobsługa: pon-pt 9-16 zamówienia: 24/7 ........................................................ Sklep internetowy beading.pl: ul.3 Maja 8/3, 24-100 Puławy ........................................................ Właściciel sklepu: Galeria Margo Małgorzata Grzesiak ul.Mokra 2A/8, 24-100 Puławy REGON:060600851 NIP:7162568088

Systemy płatności

  • PayPal
  • tpay.com
  • Rabat 15_082017
0
0

Recenzje

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Instrukcja: Extrano Peyote Patterns - Magic Circles PDF

Ocena produktu 5/5

Wzór rewelacyjny. Prosty. Czytelny. Bardzo podobają mi się wzory, które nawiązują do "klasycznych" wzorów patchworkowo-szydełkowych, a także do polskiego folkloru.

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 06-08-2017

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Instrukcja: Tauriel-design - Whiltierna PDF

Ocena produktu 5/5

Bardzo czytelny schemat i opis. Pierwszy raz pokusiłam się o wykonanie bransoletki według opisu a nie według schematu. Chyba szybciej i prościej. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo!!

Autor recenzji: Jola
Data napisania recenzji: 30-07-2017

Igła Beadalon Skręcana Miękkie Ucho 6,4cm rozm10 1szt

Igła Beadalon Skręcana Miękkie Ucho 6,4cm rozm10 1szt

Ocena produktu 4/5

Igła bardzo miękka i giętka a przy tym ma duże ucho. jedyną wadą jest zbytnia miękkość, ale można się przyzwyczaić do pracy. faktycznie nie do złamania. polecam.

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 24-06-2015

Tri-Bead® 4x1mm Magic Blue 5gram

Tri-Bead® 4x1mm Magic Blue 5gram

Ocena produktu 4/5

Dokładnie tego się spodziewałam, kolory bardzo intensywne i głębokie trochę ciemniejsze niż na zdjęciu.

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 12-12-2014

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Zestaw - baza do zegara kwadratowa typ 2 wskazówki proste

Ocena produktu 5/5

Baza zegara dobrze wykonana, wskazówki też. Powiem tak: zrobienie całości zabiera na prawdę duużo czasu, ale efekt końcowy zdecydowanie wart jest tych tygodni, dni i godzin :) Jak najbardziej polecam!

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 29-10-2014

Koraliki Tile 6mm Apollo Gold 20szt

Koraliki Tile 6mm Apollo Gold 20szt

Ocena produktu 5/5

To jest super.Przekładając od strony złotej i między tym po 2 złote 11/0 TOHO wychodzi jak złota bransoletka.

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 18-09-2014

Koraliki Pellet 4x6mm Crystal Volcano 20szt

Koraliki Pellet 4x6mm Crystal Volcano 20szt

Ocena produktu 5/5

Nawet nie pomyślałabym ,że tak świetne koraliki o takim pięknym blasku jak żadne,pięknie wkomponują mi się do sutaszu w połączeniu z brązowym jadeidem.

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 31-08-2014

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Szydełko metalowe Tulip 0,50mm 1szt

Ocena produktu 5/5

Szydełko jak to szydełko - proste, dobrze wykonane ale przy tym baardzo pomocne ;) Polecam!

Autor recenzji: Hanka
Data napisania recenzji: 16-05-2014

Koraliki Pellet 4x6mm Luster Metallic Amethyst 20szt

Koraliki Pellet 4x6mm Luster Metallic Amethyst 20szt

Ocena produktu 5/5

koraliki kupiłam ze względu na ich ciekawy kształt. są piękne :) jak tylko będę miała wolną chwilę, to coś z ich udziałem wykonam :) pozdrawiam!

Autor recenzji: ania
Data napisania recenzji: 18-02-2014


Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Waluta

International Orders

alt
!! FREE DELIVERY FOR ORDERS
ABOVE 120 EURO
TO EU COUNTRIES !! 

FOR MORE DETAILS
CLICK HERE

Promocje

Magazyn Beading Polska Październik-Listopad 2013 PDF

Magazyn Beading Polska Październik-Listopad 2013 PDF8,00 zł6,40 zł brutto5,20 zł netto

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2014 PDF

Magazyn Beading Polska Sierpień - Wrzesień 2014 PDF8,00 zł6,40 zł brutto5,20 zł netto

Magazyn Beading Polska Październik - Listopad 2015 DRUK

Magazyn Beading Polska Październik - Listopad 2015 DRUK12,80 zł6,40 zł brutto5,93 zł netto

Magazyn Beading Polska Luty - Marzec 2016 Plik PDF

Magazyn Beading Polska Luty - Marzec 2016 Plik PDF8,00 zł6,40 zł brutto5,20 zł netto

Magazyn Beading Polska Kwiecień - Maj 2016 Plik PDF

Magazyn Beading Polska Kwiecień - Maj 2016 Plik PDF8,00 zł6,40 zł brutto5,20 zł netto

Magazyn Beading Polska Październik - Listopad 2016 DRUK

Magazyn Beading Polska Październik - Listopad 2016 DRUK12,80 zł6,40 zł brutto5,93 zł netto

Magazyn Beading Polska Luty Marzec 2017 DRUK

Magazyn Beading Polska Luty Marzec 2017 DRUK12,80 zł6,40 zł brutto5,93 zł netto

Nasze nowości

Polecamy

123456

Polecamy

alt

alt

alt
alt
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl